top

top

Lunch

Måndag

Chili Chicken
Kycklingfilé tillagad med chili, masala, soja, rödlök, paprika, vinäger, ingefära och vitlök.

Lamm Vindaloo
Lammkött tillagad i en vindaloo sås som är gjord av ingefära, vitlök och vindalookrydda.

Paneer Butter Masala
Hemalagad färskost i krämig tomatsås, kokos och cashewnötter.

Tisdag

Lemon Chicken
Kryddig kycklingrätt med citron, svartpeppar och koriander.

Beef Curry
Oxköttgryta i en kryddstark currysås som består av bockhornsklöver, tomater och grön chili.

Khumb Khadai (VE)
Marinerade champinjoner tillagade med vitlök, rödlök, grön chili, het tamarin och paprika.

Onsdag

Butter Chicken
Grillad kycklingfilé serveras med en aromatisk gräddsås av tomat, ost, finmalda cashewnötter och smör.

Achari Gosht
Lamm tillagad i fänkål, grön chili, vitlök, malda senapsfrön och curryblad.

Aloo Gobhi (VE)
Potatis-och blomkålsgryta med tomat, kummin och koriander.

Torsdag

Chicken Balti
Kycklingfilé marinerad i vitlök och grön chili, tillagad med lök, paprika och champinjoner i en rödvinsås.

Beef Bombay Special
Oxköttgryta med en kryddstark gräddsås.

Khari Pakora
Linsmjölsgryta tillagd med yoghurt, kummin, ingefära, gurkmeja och grönsaks pakora.

Fredag

Garlic Grill Chicken
Kycklingfilé marinerad i vitlök, grön chili, spiskummin som serveras med tandoorisås.

Sharabi Gosht
Lammkött tillagat i en kryddstark cognacsås av vitlök, ingefära, linser och grön chili.

Kaddu Ki Subji (VE)
Kaddu Ki Subji (VE)

Måndag

Murgh Palak
Kycklingfilé med spenat, bockhornsklöver, färsk ingefära, vitlök och grön chili.

Lamm Tikka Masala
Lammkött som är marinerad med citron och yoghurt, bräserad i kokos, grädde och spiskummin.

Alo Bengan (VE)
Aubergine med potatis, ingefära, lök och vitlök.

Tisdag

Chicken Bhuna
Kryddig kycklinggryta med röd chili, koriander, tomat och curryblad.

Beef Korma
Mild krämig oxköttsgryta gjord på en gräddig sås, cashewnötter, russin, hemlagad ost och kryddor.

Malai Kofta
Hemlagade grönsaksbullar i kryddig krämig gräddsås.

Onsdag

Chicken Khadai
Marinerade kycklingfilé tillagad med vitlök, rödlök, grön chili, het tamarin och paprika.

Saag Gosht
Lammkött med spenat, bockhornsklöver, färsk ingefära, vitlök och grön chili.

Shahi Paneer
Färsk hemlagad ost som serveras med nötter och en mild sås.

Torsdag

Butter Chicken
Grillad kycklingfilé i en aromatisk gräddsås gjord på tomat, ost, finmalda cashewnötter och smör.

Beef Sharabi
Oxköttgryta tillagad i en kryddstark Cognacsås gjord på vitlök, ingefära, linser och grön chili.

Rajma Alo (VE)
Kidneyböngryta med skivad potatis.

Fredag

Chicken Tikka
Grillad kycklingfilé som är marinerad i lime, yoghurt och tandoori-masala. Serveras med tandoorisås.

Khasmiri Gosht
Nordindisk lammköttsgryta med curry, kardemumma och yoghurt.

Channa Masala
Kikärtor tillagade med tomat, lök , vitlök och ingefära.

Måndag

Chicken Curry
Kycklingfilé i en kryddstark currysås.

Lamm Korma
Mild krämig lammköttsgryta med gräddsås, cashewnötter, hemlagad ost och kryddor.

Alo Mutter
Ärtor tillagade i en sås med potatis, tomater och vitlök.

Tisdag

Hariali Chicken
Kycklingfilé tillagad i mynta, koriander, lök och grön chili.

Beef Makhni
Oxköttgryta tillagad i krämig tomatsås och kokosmjölk.

Paneer Balti
Hemlagad färskost med paprika, champinjoner, rödlök, grön chili och koriander.

Onsdag

Butter Chicken
Grillad Kycklingfilé i en aromatisk gräddsås gjord på tomat, ost, finmalda cashewnötter och smör.

Balti Gosht
Lammkött marinerat i vitlök och grön chili tillagad i en kryddstark rödvinsås, lök, paprika och championer.

Mili Juli Sabji
Säsongens färska grönsaker wokade med ingefära, vitlök, chili och tomater.

Torsdag

Pepper Chicken
Kryddstark kycklingrätt med svart peppar, kokos, rödvin och koriander.

Beef Jaalfarezi
Oxköttgryta tillagad med gurkmeja, garam masala, tomat och paprika.

Tadka Daal
Flamberade linser med traditionella kryddor och koriander.

Fredag

Garlic Grill Chicken
Grillad kycklingfil marinerad i vitlök, grön chili, spiskummin. Serveras med tandoorisås.

Hyderabadi Mutton Masla
Kryddig lammköttgryta från Hyderabad av lök, tomat samt husets egna kryddblandning.

Corn Tikka Masala
Grillad, marinerad quornfilé i en krämig sås av masala och spiskummin.

Måndag

Begum Bhara
Grillad kycklingfilé med grädde, köttfärs, nötter i en kryddstark konjakssås.

Lamm Punjabi
Lammköttsgryta med smakrik sås med tomat, koriander och mixade grönsaker.

Soya Curry (VE)
Sojabitar i en kryddig currysås.

Tisdag

Malabar Chicken
Kycklingbitar frästa i kokosmjölk, svartpeppar och senapsfrön.

Beef Madras
Oxköttsbitar med färska curryblad och koriander i en kryddig sås.

Malai Kofta
Hemmalagade grönsaksbullar i kryddig gräddsås.

Onsdag

Murgh Do Pyaaza
Kycklinggryta tillagad med lagerblad, koriander, citron och röd chili.

Lamm Rasila
Lammköttsgryta tillagad med kummin, svartpeppar, kardemumma och lagerblad.

Chili Cheese
Marinerad Indisk färskost tillagad med lök, paprika och söt-stark chilisås.

Torsdag

Butter Chicken
Grillad kycklingfilé i en aromatisk gräddsås gjord på tomat, ost, finmalda cashewnötter och smör.

Beef Vindaloo
Oxkött tillagad i en vindaloosås gjord på ingefära, vitlök och en kryddstark vindalookryddmix.

Mix Veg.
Färska grönsaker sauterade med lök, vitlök, ingefära, korianderfrö och libbsticka.

Fredag

Chicken Grill Tikka
Grillad kycklingfilé som är marinerad i lime, yoghurt och tandoori-masala. Serveras med tandoorisås.

Hariyali Gosht
Lammköttsgryta med ört-masala och kokossås.

Palak Paneer
Hemmalagad färskost med spenat, ingefära, chili och vitlök.