top

top

Lunch

Måndag

METHI MALAI
Kycklinggryta tillagad med bockhornsklöver, fänkålsfrön, korianderfrön, tomat och grädde.

LAMM VINDALOO
Lammköttgryta gjord av ingefära, kanel, röd chili, brun socker, curryblad och rödvin.

Tisdag

LEMON PEPPER CHICKEN
Kycklingfilé tillagad med citron, svartpepper, koriander och kokos.

BHURANI BEEF CURRY
Oxkött i en kryddig currysås som består av roasted vitlök, tomat, lök, ingefära och grön chili.

Onsdag

BUTTER CHICKEN
Mild kycklinggryta med nötter, smör i en krämig sås.

ACHARI GHOST
Lamm tillagad i fänkål, grön, chili, vitlök, senapsfrön och curryblad.

Torsdag

CHILI CHICKEN
Kycklinggryta i en aromatisk gräddsås som består av tomat, ost, cashewnötter och smör.

BEEF MALAI KORMA
Oxköttgryta tillagad en gräddsås med tomat, kardemumma, rosvatten och smör.

Fredag

GARLIC CHICKEN
Kycklingfilé marinerad i vitlök, grönchili, spiskummin serveras med tandoori sås.

BAINGAN GHOST
Lammkött tillagad med aubergine, lök, garam masala och grön chili.

Dagens veg

SUBZI THALI
Tre dagens vegetariska rätter och raita (kan fås vegansk).

Andra alternativ

TIKKA MASALA 115KR
Grillad kycklingfilé med rostad paprika och tomater i en krämig sås.

TANDOORI CHICKEN 110KR
Grillad kyckling med ben, marinerad i yoghurt, kryddor och bockhornsklöver. Serveras med tandoori sås.

JINGHA HARA 129KR
Jätteräkor lagat med färsk basilika, champinjoner och koriander i en het kokossås och grädde.

Måndag

PALAK MURGH
Kycklinggryta tillagad med spent, bockhornsklöver och vitlök.

LAMM TIKKA MASALA
Lammkött bräserad i kokos, grädde, paprika, tomat och spiskummin.

Tisdag

CHICKEN BHUNA
Kryddig kycklinggryta med rödlok, chill, tomat, kryddnejlika, koriander och curryblad.

BEEF ROGAN JOSH
Oxköttgryta tillagad med lök, tomat, kardemumma, rosvatten och yoghurt.

Onsdag

CHICKEN KADHAI
Nordindisk Kycklinggryta med rödlök, paprika, fänkål, citron, svartpeppar och koriander.

BENGALI KOFTA CURRY
Lammfärsbullar tillagad med mango, senapsfrön, curryblad, chilli och kokos.

Torsdag

BUTTER CHICKEN
Kycklinggryta i en aromatisk gräddsås som består av tomat, ost, cashewnötter och smör.

BEEF SHARABI
Oxköttgryta tillagad med en kryddstark cognacsås gjord på vitlök, ingefära, linser och grön chili.

Fredag

CHICKEN TIKKA
Grillad kycklingfilé marinerad i lime, yoghurt och tandoori masala, serveras med tandoori sås.

HYDRABADI GHOST
Lammköttgryta med senap, lök, tomat, vitlök, sesamfrön, mynta, grön chili och kokos.

Dagens veg

SUBZI THALI
Tre dagens vegetariska rätter och raita (kan fås vegansk).

Andra alternativ

TIKKA MASALA 115KR
Grillad kycklingfilé med rostad paprika och tomater i en krämig sås.

TANDOORI CHICKEN 110KR
Grillad kyckling med ben, marinerad i yoghurt, kryddor och bockhornsklöver. Serveras med tandoori sås.

JINGHA HARA 129KR
Jätteräkor lagat med färsk basilika, champinjoner och koriander i en het kokossås och grädde.

Måndag

CHICKEN VINDALOO
Kycklingryta med ursprung från Goa består av rödvin, kanel, röd chili, curryblad.

LAMM KORMA
Lammköttgryta gjord av grädde tomat, kardemumma, rosvatten och smör.

Tisdag

HARIYALI CHICKEN
Kycklingfile i en örtsås som består av basilika, mynta, koriander, lök, grön chili och kokos.

MASALEDAR BEEF
Kryddig oxköttgryta med lök, tomat, chili, nejlika, lime och koriander.

Onsdag

BUTTER CHICKEN
Kycklinggryta i en aromatisk gräddsås som består av tomat, ost, cashewnötter och smör.

BALTI GHOST
Lammkött marinerad i vitlök och grön chilli tillagad i en kryddstark rödvinsås, lök, paprika och champinjoner.

Torsdag

MURGH JHALFREZI
Kycklingfilé tillagad i söt och syrlig sås av tomat, rödlök, zucchini, paprika, fänkål och chili.

BEEF BOMBAY SPECIAL
Oxköttgryta med en kryddstark gräddsås.

Fredag

PAHADI GRILL CHICKEN
Grillad kycklingfilé marinerad i yoghurt och örter, serveras med tandoori sås.

DALCHA GHOST
Lammgryta med linser, lök, tomat, chili och limejuice.

Dagens veg

SUBZI THALI
Tre dagens vegetariska rätter och raita (kan fås vegansk).

Andra alternativ

TIKKA MASALA 115KR
Grillad kycklingfilé med rostad paprika och tomater i en krämig sås.

TANDOORI CHICKEN 110KR
Grillad kyckling med ben, marinerad i yoghurt, kryddor och bockhornsklöver. Serveras med tandoori sås.

JINGHA HARA 129KR
Jätteräkor lagat med färsk basilika, champinjoner och koriander i en het kokossås och grädde.

Måndag

MURGH PAPADOM
Kycklingfilé tillagad i en mild och krämig så som består av papadom lök, tomat, vitlök och bockhornsklöver.

LAMM PUNJABI
Lammköttgryta med smakrik sås med tomat, koriander och grönsaker.

Tisdag

MANGO CHICKEN
Kycklingryta gjord av mango, ingefära, grädde, lök och tomat.

BEEF MADRAS
Oxköttgryta med en doft av senapsfrön, fänkål, curryblad och kokos.

Onsdag

CHICKEN BALTI
Kycklingfilé marinerad i vitlök och grön chili tillagad med lök, paprika och champinjoner i en rödvinssås.

KASHMIRI LAMM KOFTA
Lammfärsbullar i en sås som består av lök, tomat, kardemumma, rosvatten, bockhornsklöver och grädde.

Torsdag

BUTTER CHICKEN
Kycklinggryta i en aromatisk gräddsås som består av tomat, ost, cashewnötter och smör.

LAL MIRCH KA GOSHT
Stark oxköttgryta gjord av vitlök, ingefära, röd chili och koriander.

Fredag

KESARI MURGH TIKKA
Grillad kycklingfilé som är marinerad i saffran, yoghurt och ost. Serveras med tandoori sås.

SAAG GHOST
Lammkött med spenat, bockhornsklöver, ingefära, vitlök och grönchili.

Dagens veg

SUBZI THALI
Tre dagens vegetariska rätter och raita (kan fås vegansk).

Andra alternativ

TIKKA MASALA 115KR
Grillad kycklingfilé med rostad paprika och tomater i en krämig sås.

TANDOORI CHICKEN 110KR
Grillad kyckling med ben, marinerad i yoghurt, kryddor och bockhornsklöver. Serveras med tandoori sås.

JINGHA HARA 129KR
Jätteräkor lagat med färsk basilika, champinjoner och koriander i en het kokossås och grädde.

Lunch serveras mellan 11.00–15.00

I lunchen ingår sallad, naan bröd samt vatten 115 kr.

Garlic naan 20 kr | Cheese naan 25 kr | Peshwari naan 29 kr